Romanii si Guinness-ul (cartea, nu berea)

Desi ziua mea a inceput destul de prost, cu o invidie spontana vis-a-vis de lifturi…  De ce nu pot si eu domne’ sa-mi pun de gat o placuta cu „OUT OF ORDER” astfel incat sa nu mai fiu nevoita sa fac nimic in ziua respectiva.

Totusi lucrurile au inceput sa se lumineze cand am ajuns in jurul pranzului in Piata Operei. Plecasem in pauza de masa, cand am observat o multime de adolescenti cu umbrele, desi era soare la ora aia. E clar, m-am gandit, nu am luat de unde trebuie sau poate am halucinatii de la foame…mai stii! Imi intreb putin nedumerita prietenii: ” Si voi vedeti ce vad eu?”  M-au linistit, era pentru pentru Guinness Book , cel mai sincronizat dans din lume, parada absolventilor de liceu din cadrul manifestatiei traditionale europene Dance with Europe.

Am observat ca noi romanii avem nevoie de confirmari de tot felul. Poate si de aceea pe strazile noastre circula cele mai noi, cele mai scumpe si cele mai mari  masini din Europa. Desi nu ne aflam nici pe departe printre cei mai avuti cetateni ai continenetului.

Si ce confirmare mai mare poate fi pe pamant decat sa intri in GUINNESS BOOK OF RECORDS . Bine, eu ma pot gandi la cateva…

Deci pe langa recordurile: cel mai lung carnat din lume, cel mai mare tort , cel mai mare gulas , vom avea si cel mai sincronizat dans din lume (macar asta nu e de mancare).

Eu una sunt profund impresionata si putin tematoare in ceea ce priveste cariera baietilor de la 3 Sud Est.

Reclame

Un comentariu

Din categoria Timisoara

Un răspuns la „Romanii si Guinness-ul (cartea, nu berea)

  1. Patashon

    stai linistita ca nu stiu astia de bere guinness, nu merge la mici nu de alta

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s