Un rau necesar

APA IMBUTELIATA

Exista unele lucruri pe lumea asta care desi sunt considerate de majoritatea ca fiind rele, sunt totusi general acceptate ca fiind necesare. As indrazni sa enumar cateva: scoala, casatoria, apa calda…etc…

Sa vorbim astazi despre ultima dintre ele:  APA CALDA.

Apa este o substanta chimica, H2O, indispensabila vietii. Pe Pamant ea, exista in diverse forme: lichida, solida, gazoasa. Gandindu-ne numai ca 72% din corpul uman este apa, ne putem da seama cat de importanta este aceasta pentru  noi.

Asta este Apa Buna. Apa calda se pare ca este Apa Rea. Multi semeni de-ai nostri ne amintesc asta in fiecare zi in tramvai, la coada la minunatele institutii ale Statului (degeaba) sau chiar pe strada.

Daca te-ai trezit ieri dimineata si cu ochii carpiti de somn te-ai dus la baie, ti-ai varit periuta de dinti in gura, dupa ce in prealabil ai bagat-o in ochi. Daca apoi teleghidat dai drumul la dus, si astepti sa se incalzeasca apa. Daca observi cu ingrijorare ca nici dupa 15 minute nu se intampla asta (a fost cea mai lunga spalare pe dinti din viata mea). Daca te intrebi daca, nu cumva, era afisat ceva la avizier vis-a vis de acest aspect si iti raspunzi cu ciuda, dupa ce ai coborat in halat la parter sa te asiguri, ca nu , nu era afisat nimic. Dupa ce te intalnesti cu vecinul de la 1 care te lamureste ca se lucreaza in tot orasul  si pana seara la ora 20:00 nu va fi apa calda. Daca ai plecat bombanind dupa ce ai facut dus cu apa rece, dar macar te-ai trezit. Daca, dupa o zi de munca ajungi la ora 21:00 acasa, cu speranta ca ai lasat suficient marja de o ora ca sa fii sigur ca a venit. Daca ai dat drumul la robinet cu o emotie egala celei a  primei intalniri cu iubitul/iubita. Daca ai asteptat inca o jumatate de ora cu rugaciuni in suflet si promisiuni in glas, si tot rece era apa….

Inseamna ca locuiesti in Timisoara, jumatatea  mea de oras.

Imagine   http://mediu.scienceline.ro

Reclame

3 comentarii

Din categoria Timisoara

3 răspunsuri la „Un rau necesar

  1. Patashon

    Ti-am spus eu cu Tm 😛

  2. Stai sa vezi cand vine perioada aia in mijlocul verii de 7 zile fara apa calda 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s