Amenintarea fantomei

Cum in weekend-ul trecut am umblat bezmetica pe strazi pe la evenimente artistice, iar zilele urmatoare au fost o delectare pentru neuronii mei astfel incat numai dupa ora 22 am reusit sa ajung acasa, am pierdut contactul cu realitatea. Asa ca de dimineata, cand am vazut (da, ma mir si eu cum) aprins pe bord beculetul ce indica lipsa combustibilului, am incremenit. Oare de cand este aprins? Oare ajung pana la prima benzinarie? Oare mai au sandwich-uri cu omleta la OMV?

Pana prostului e lucrul pe care mi-l doresc cel mai putin ca femeie in trafic. Imi rasunau in urechi vorbele lui Tata:

„Ramule (clar  si-ar fi dorit sa fiu baiat), vezi ca asta nu-i ca Dacia tata, sa ramai cu ea in drum ca n-ai benzina, sa vin eu cu PET-ul de 2 litri si sa porneasca la prima cheie, ca si cum nimic nu s-a intamplat!”

Tine minte Tata de cate ori a venit el sa „save the day” cu PET-ul. Deoarece in urma cu ceva timp aveam un PAPUC cu reale caracteristici de gipan. Adica acu’ ieseai din curte cu rezervorul jumate si cat reuseai sa clipesti si sa schimbi a doua – zdranc – cadea acul lesinat la empty.

Toate astea nu m-ar speria prea tare. Pentru ca orice fata are incredere in tatal ei. Dar deh… al meu e la 300 de km departare si i-ar lua ceva timp sa ajunga la mine cu PET – ul fermecat.

Reclame

2 comentarii

Din categoria Pe 4 roti de buburuza

2 răspunsuri la „Amenintarea fantomei

  1. :))

    Daca tu uiti sa iti bagi combustibil io cand vad beculetul aprins ma apuca panica. :)) Desi stiu ca exista o rezerva de vreo 7 litri si sigur ajung pana la urmatoarea pompa, da’ panica tot este.

    Si da, daddy always saves the day. 😛

    • ramo

      Da, rezerva aia e ca si cum nu ar exista pentru mine. Ma ameninta tot timpul fantoma gipanului/papuc 🙂 Cred ca am dezvoltat fobia de beculet. 🙂

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s