REPETITIE

Mda, sunt ambitioasa! Cum mai era un weekend pana la festivalul de Jazz, unde credeti ca am fost?…. Corect! Din nou la Trei Ape. O sa ziceti ca deja sunt redundanta. Asta este! In schimb acum pot sa dau vina pe altii si sa zic ca n-a fost tocmai o alegere personala, ci m-am lasat dusa de nas, de val si de ce/cine mai era pe acolo. De parca ma poate pe mine convinge cineva sa fac ceva impotriva propriei vointe.

Vremea a atins toata paleta de stari de la uratica foarte foarte, la oribila rau de tot. La un moment dat in timp ce urcam, am intrat intr-o ceata deasa si umeda ca mai ca as fi crezut ca sunt in mijlocul lui noiembrie. Povestea in care intrasem avea note halucinante cum numai la munte vara pot fi nascute de capriciile meteo. Desi cerul ne apasa ca plumbul , era destul de rece, 11 grade, era umezeala si picura, verdele padurii parca ne urla in fata: E VARA!!!

Un lucru bun se intamplase odata cu vremea proasta…disparusera manelele si gratarele. Ramasesera doar vanzatorii de afine si zmeura, cativa turisti uzi si muncitorii de la scena pentru festival (care, intre noi fie vorba, nu o sa termine pana weekend-ul viitor).

Cum din toate experientele trebuie sa inveti cate ceva… Ce am invatat eu in weekend-ul trecut???

1. Daca te urci cu masina pe un bolovan mare mare nu vezi mai departe decat daca nu faci asta, dar e drept, nu se mai uda rotile!

2. Ca placutele  cu: „NU ARUNCATI GUNOIUL AICI” de pe brazi au fost puse cu scopul ca oamenii sa stie exact unde sa arunce gunoiul si ca probabil „NU”-ul ala din fata apare doar la mine pe retina.

3. Daca speli afine in izvoare repezi de munte s-ar putea sa o ia la fuga de frig, saracele afine.

4.Daca ti se spune ca ai apa calda la dus, asta nu inseamana ca ti se spune si unde e butonul secret care trebuie actionat pe langa robinet ca sa ai intr-adevar apa calda (data viitoare intreb).

5. Daca undeva in Romania exista un lac cu nuferi, cum ar fi la Dognecea,  in care pescuitul este interzis, vor fi intotdeauna cel putin 10 pescari acolo.

Reclame

4 comentarii

Din categoria Locuri si oameni

4 răspunsuri la „REPETITIE

  1. totul e perfect, România e minunată.

    noi suntem orbi 😉

  2. vlad popa

    nu sunt intotdeauna „perfecti”….dar mai tot timpul sunt „defecti”….
    aruncam gunoiul pe jos ..ca nu avem cosuri …si daca avem.. le spargem….si aruncam pe jos ca nu avem cosuri 🙂
    ………….

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s