Unora le place JAZZ-UL

Weekend-ul pe care il asteptam de ceva timp a trecut si nu pot spune ca nu a fost la inaltime. A avut de toate: soare, ploaie, muzica buna, prieteni, munte si…politicieni.

Se pare ca dupa ce premierul Boc a fost intampinat cu oua la Timisoara ai nostri ca brazii nu se lasa. Cred ca au contactat toti microbul de la primul marinar al tarii. Daca domnul presedinte a ajuns asa departe, adoptand comportamentul sau poate ajung si ei…departe… Cum unii fac baie de sezut, altii fac baie de multime. Asa s-a gandit si doamna ministru Udrea, ca ar fi interesant sa apara la Festivalul de Jazz de la Garana. Si nu oricum, in timpul momentului cheie al serii, recitalul lui John Abercrombie. Daca in visele sale  doamna Udrea s-a gandit ca macar un singur spectator nu o va huidui, s-a inselat amarnic.

Am impresia ca bunul simt si decenta nu au fost niciodata mai terfelite de catre politicienii nostri decat in ultima jumatate de an. Da, stiu ca domnul Basescu isi doreste sa fie acest Kennedy adulat de multimi sau acest Obama care isi cumpara singur hamburgeri de la McDonalds, dar sunt oarecare diferente. Si orice ar face, dansului ii lipseste o anumita eleganta.  Tot ce face „gasca” asta, mie mi se pare vulgar si agresiv.

Poti sa faci campanie electorala si elegant. Poti sa vii la un concert/eveniment si daca esti persoana publica, dar vino de la inceput, nu sta ca ursul la poza langa scena si nu da vina pe organizatori si pe proasta lor inspiratie de a te introduce pe unde nu trebuie.

Il admir pe Abercrombie pentru reactia superba: „We will play no matter what the fuck happens!”. Apa trece pietrele raman.

Sper ca ploaia zdravana trimisa de sfantul Ilie sa mai fi spalat putin din greata…

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria De gandit, Locuri si oameni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s