Si mamele lor…

Din minunatul roman fluviu „Mama este numai una” va prezint episodul ” Si mamele lor „.

Eu am doua prietene din copilarie care imi sunt cele mai bune prietene si acum, pentru noi „Dupa douazeci de ani” nu-i numai o carte scrisa de Dumas. Practic nu mai suntem prietene suntem deja rude si pe rude nu are rost sa te superi ca oricum raman in familie pentru totdeauna, n-ai ce face. Cu una dintre ele am norocul sa locuiesc in acelasi minunat oras.

Ca sa nu lungim povestea, pleaca prietena asta a mea in State pentru o saptamana in interes de serviciu.  Mesaje oarecum contradictorii: „Ce faini is americanii”,  „Ce naspa is americanii!”,  „Ce reduceri au astia !”,  „Ce prostie, la astia totu-i low fat in marketuri!!!”,  ” Ce misto e LA !” , ” Astia toti cersesc tigari pe strada!!!”,  „Wow !San Francisco!”, „Mama cati homelessi!!!”, „Trebuie sa venim impreuna la vara aici…”  – in gandul meu…si noi suntem cam homeless deci ne-am potrivi minunat in peisajul din America.

Cu doua zile inainte sa se intoarca prietena mea ma suna maica-sa, o doamna pe care nu o poti refuza in primul rand pentru ca a absolvit  Scoala de mame, ca si mama mea personala, si in al doilea rand, femeia vinde asigurari de viata… sunt eu Zorro dar am niste limite.

„Ramo, daca ii fac eu un pachetel cu mancare la copil (copilul a pasit peste 30 de ani) te duci tu sa-l iei, sa gaseasca si ea ceva de mancare cand vine acasa?”

De aia le iubesc eu pe mame !!!

Reclame

Scrie un comentariu

Din categoria Cu si despre prieteni

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s